luni, 26 ianuarie 2015Una-alta!!!

M-am amuzat teribil de acest articol (http://www.catchy.ro/cum-functioneaza-femeile/67249) ,  cum functioneaza femeile ha,ha,ha,dar cum functionam noi barbatii!!!????
Ce lupta dam sa-ntelegem femeia ,mai treziti-va hai sa-ncepem cu noi : “Cunoaste-te pe tine insuti si vei fi asemeni zeilor“, adica liber. Doar adevarul ne poate elibera, si adevarul este: “Poti fi creator si creativ doar atunci cand te detasezi de ego, intr-o stare de abandon fata de toate conditionarile, atunci cand ai scapat de teama de a nu avea, de a nu castiga, de a nu deveni”!A venit vremea sa schimbam verbul a exista cu a fi!!!!!”
De ce trebuie sa o conving pe femeie ca sunt asa cum sunt si sentimetele mele sunt cele care sunt ,nu, este o chestie tare ciudata la om, cu cat te straduiesti mai mult sa-i arati drumul drept cu atat el o ia pe langa si aici este valabil atat pt barbati cat si pt femei.
Apoi ce ciudati suntem noi barbatii,sunt atatea femei per barbat si tot ele sunt cele care aleg,hotarasc,decid,de ce???Pt ca nu stii cat valorezi si ai teama si lupti sa o convingi , sa ce????
Tu ca OM(aici vb la modul general,sa nu fiu acuzat de misoginism,nu ca nu sunt) trebuie sa sti valoarea ta si apoi cine trebuie,va sta langa tine neconditionat,cred in dragoste/respect ,dar,doar echilibru duce la frumos.
Hai toate cele bune,maine e o noua zi prieteni!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu