miercuri, 8 octombrie 2014



Strigat!!!!!!!!!

Toata lumea stie ce este bine pt cel de langa el,dar nu stie ce este bine pt el,fratilor treziti-va si uitati-va la si in voi,numai traiti in minciuna,nu va mai mintiti singuri!!!!!!!!!!!!!!
Toti te vor insurat/maritata cu serviciu,copchii si sa fi in randul lumii(ca-n armata,pt cei care nu-au facut va spun din experianta te indobitoceste daca nu esti un pic atent) ,numai asa poti conduce oile.
Lumea asta in care traim daca era atat de perfecta si stie ce este bine nu se duce spre IAD si/sau traim in IADUL de zi cu zi.
Ne inregimentam intr-un sistem social/familial care nu este bun si cum incearca UNUL sa iasa din rand cum ceilalti ii dau in cap,suntem complici la distrugerea noastra si apoi ne plangem unul altuia pt nefericirea noastra,dar nu facem nimic pt A FI.
Totul este anapoda de-la iubire,familie,religie,viata,mancare,distractie,etc,nu mai suntem vii,suntem zobii,alergam DUPA CE??????
Frica,nesiguranta,neancrederea ne sunt  insamantate in inima de mici,de familie ,de scoala,care la randul lor au trait nefericiti si-n nesiguranta asa vor sa traim si NOI,IN INIMA TREBUIE INSAMINTATA NUMAI IUBIREA ,NUMAI ASA TOTUL POATE FI PERFECT,FAMILIA ,COPIII SI SOCIETATEA .
Ma gandesc la judecata de apoi si ma intreb cand vom fi intrebati ce-am facut pt a fi fericiti!!!!!Dumnezeu a facut totul pt ca noi sa fim fericiti si sa mostenim pamantul,aruncam vina pe dracu atunci,AHA,noi suntem niste mici ingerasi!!!!!!
CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE,HAHAHA CE BUNA GLUMA.
Citim si avem o gramada de informatie si nimic nu invatam/aplicam in viata noastra,ne este frica sa VISAM/ZBURAM.
EU UN DERBEDEU REFUZ SA TRAIESC ASA!!!!!!!
VIATA TREBUIE TRAITA IN SI CU IUBIRE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu