vineri, 5 septembrie 2014



 Ganduri

Gandul omului este foarte puternic atunci cand este insotit de iubire adevarata-libera fara constrangeri si obligatii. Adica mai pe inteles iubesti-Dumnezeieste ,” Aţi auzit voi undeva să fiţi iubiţi, la modul perfect, fără să vi se ceară ceva? În afară de Hristos eu nu am întânit!” Dar cine sunt eu?!
Visul poate fi dus la implinire cu cutezanta numai atunci cand crezi cu adevarat,de ce spun asta ,pai este simplu hai sa ne gandim numai in cei 24 ani de evolutie tehnica care i-am trait,fiecare inventie a fost la inceput un vis,nu?? Apoi a devenit o certitudine/realitate,cum!!??au fost niste oamenii care au crezut si uniti au reusit,unirea intr-un crez,deci se poate!!!???
Credinta ajuta numai atunci cand este insotita de dragoste – adevarata .Omule fii bun,corect cu tine insuti si nu te mai minti singur , aici este adevaratul sens al vietii,ai curaj,viseaza,iubeste,traieste,bucurate,fii VIU,numai atunci DUMNEZEU te va ajuta "Caci celui ce are i se va da; dar de la cel ce nu are si ce are i se va lua" . 
Sa invatam de la cei care au crezut cu adevarat si sa ne inaltam/zburam,mai bine nebun pt ceilalti decat sa nu fii VIU .Dragostea adevarata te inalta!!!!!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu